Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЗдравният министър Стойчо Кацаров обяви, че на този

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвЗдравният министър Стойчо Кацаров обяви, че на този
Коментари Харесай

Кацаров: Няма да се затварят ресторанти, но капацитетът им ще бъде намален на 30 %

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Здравният министър Стойчо Кацаров разгласи, че на този стадий не се планува затваряне на заведения.

Този път имаме ясно написан проект и може да се види по кое време могат да бъдат наложени тези ограничения. В случая данните за страната не изискват налагането на каквито и да било ограничения. Вчера шефът на РЗИ-София е пресметнал 7-дневна заболеваемост, ние ясно сме разписали, че критерият е 14-дневната заболеваемост. Законът му дава право на него след координиране с основния държавен здравен контрольор да наложи някакви ограничения, без значение от това дали аз ги одобрявам или не ги утвърждавам.

Това сподели Стойчо Кацаров в " Здравей, България " по Нова Тв. 

След дни влизаме в оранжевата зона и ще има ограничения за ограничение на разпространяването на вируса, само че ограничаващите ограничения в нашата страна са най-либералните. Ресторантите няма да бъдат затваряни. Ще им бъдат понижени потенциалите на 30 %, само че не се се планува затваряне на заведенията за хранене. При възможен локдаун те ще продължат да работят, в случай че чиновниците и клиентите им са имунизирани, добави Стойчо Кацаров.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР